LLRocks

Länge sen sist!
Fan har inte tid med blogg =S Men vafan, nu när Bdb ligger nere så kan man ju skriva lite :)
Är ensam som vanligt hemma, men hoppas på sällskap.

Jag säger bara en sak:
Jag Är En Lucky Looser
Jag har inte använt mina klackskor någonting i skolan så jag bestämde mig för att göra det idag :) Det gick bra till en början, men självklart gick det åt H---. När tåget rullar in till Gnesta ser jag att det störtsnöar och det är slask överallt. Mina klackskor är ju självklart gjorda av Mocka, blöt om fötterna blev jag! Och det var halt som fan, gick hem på tjugo minuter en kvart. SHIT, Just my luck säger jag bara

Har kollat igenom youtube en del, sökte självklart på Lindsay Lohan, my idol :)
Hatar att alla hatar henne, visst, hon knarkar säkert (som alla andra hollywood kändisar) men hon har som alla andra ett inre, ska man hata någon bara för att hon/han mår skit pga alla papparzzi med mera? Nej. jag älskade henne redan när hon var med i föräldrafällan, då var hon inte som hon är nu, jag har inga fördomar om min idol!

melodifestivalen Btw tyckte jag gick bra :)
Hero med Charlotte Perrelli är en bra schlager låt och den kommer nog långt i finalen. Tyvärr hatar jag den där fucking jävla juryn som praktiskt taget bestämmer själva vem som ska vinna, vi som ringer 20 000 gånger har ingen talan , de suger dock!

Dagens

+ Går till LindsayLohan

- Går till det jävla SKITVÄDRET!

Länge sen sist!

Sportlov du vet ;)
Har inte mycket tid till detta ibland, men jag kan ju iallafall glädja mig själv genom att skriva att Jag Har Kiss Biljetter Nu :) Och inga skitplatser direkt, näst längst fram på parkett ;D ;D ;D Det blir Rock On Girls <3

Har haft jätteproblem med förkylning under lovet, men det blir bättre och bättre. Dessutom kanske jag har kommit igång med mitt skrivande igen. Har inte skrivit någonting nytt på länge, men jag har fått en massa  ideer. tack vare Stephen Kings bok "Allt kan hända" som innehåller 14 skräcknoveller *läser med gläädje hans noveller* håller på att läsa 1408 som har kommit ut på DVD nu :) Har sett filmen men misstänker att novellen är bättre.

Var i skolan idag, segt med funkar!
Kul att träffa alla igen iaf, förutom Anna som inte kom. Stackarn har ju ingen mobil längre! Eller det går inte att nå henne! Fett irri! Men men hoppas hon kommer imorrn.
 
Nu väntar jag på att en viss Jessica Sjögren ska komma hit efter hennes gympa, sitter ensam i lägenheten som vanligt, Jonne dömer, som vanligt, behöver lite sällskap. Speciellt när jag börjar inbilla mig att jag hör konstiga ljud från köket eller hallen medan jag spelar Lindsay Lohan högt i högtalarna =S

Nej, det foonkar inte, Kom nu Jessica!

Har sett en ny film under lovet också, Chapter 27 med Lindsay Lohan. Handlar om John Lennons död. Helt okej faktiskt, men jag hade trott att den var bättre!

Nej men tack och hej, orkar inte skriva mer nu


Dagens

+ Går till Annas SIM kort!

- Går till Skolstarten

 

RSS 2.0