Kiss-biljetter

Snälla Är Det Någon Som Säljer Eller Känner Någon Som Säljer Biljetter Till KISS?

Just my luck!
Jag har längtat och väntat på att dom ska släppa biljetterna till mitt Idol-Band KISS, men självklart missade jag släppet imorse klockan 09.00, jag har mått jättedåligt hela dagen, jag ger mig inte! Jag ska gå! Någon i världen lär väl sälja? Tveka inte på att Meddela mig! Snälla!

Denise var tvungen att åka imorse, pga en orsak som jag inte kan nämna. Det var ju trist, hade ju planerat fest med henne hela helgen, skittåkigt verkligen! Dessutom kronglar mitt SIM kort igen! Men fick ett nyss i brevlådan, hoppas det löser sig nu! Det roliga är att OM jag hade haft mitt vanliga SIM kort aktiverat imorse så hade jag kunnat gå på Kiss, för Katta såg det klockan 7 på morgonen, och ringde till Fel mobil. faaaaaaaaaan!

Jag har varit/är skitnere, och vill att någonting ska hända ikväll, men, det verkar inte så. As Usual! Men ska väl jaga biljetter hela jävla kvällen och se allmänt nerdrogad ut! Det är väl det.....

Tack alla i min klass för ert stöd idag! Och Tack för att ni förstod varför jag "grinade" över detta som kan verka vara en "liten grej", men för mig är det en jävligt stor grej! Mitt favoritband som har lagt ner åker till Sverige En Enda Jävla Gång, och Michelle Wedin MISSAR det! GAAAAAAH!

Dagens:

+ Går till min klass

- Går till Michelle Wedin (jag)

Denise<3

Lite snurrig dag idag.
Skulle gå upp och åka 08.02 tåget imorse, men var alldelles för trött! Så jag tog bussen som gick halv 9 och kom till skolan klockan 10. Det tar en sån jäävla tid att åka buss. Så blev lite sen, men min lärare Lars var så snäll så han ordnade det åt mig :) Ska ner till Vårdcentralen och göra fler tester angående min smärta i bröstet, huvudvärken på morgonen, dålig blodcirkulation och allmänt skittrött! Hoppas att dom hittar någonting.

Denise kommer för övrigt idag, ska blir såå roligt, har saknat dig älsk <3
Hon ska vara med mig i skolan Idag - Fredag sen ska hon åka hem på Söndag. Party party on vettja ;) Det finns ingen tråkig stund med dig!

Lost ikväll också, får se om jag ser det hemma med familjen (vilket jag tror) med Denise då ;) Är så jävla Såld till den serien <3

Nu sitter jag på lektion men har inte mycket att göra, väntar bara på att Denise ska ringa och säga att hon är här så att jag kan öppna dörren till henne :) Sen blir det mat, lektion, sen åker vi till Gnesta, vårdcentral.

Mår för övrigt mycket bättre, men det kanske är för att jag inte är så trött för tillfället, (kan vara för att jag drog i mig en Powerking på vägen) men det är iallafall skönt. Dessutom drack jag precis upp mitt morgonkaffe :)

Pratade med Älskling om sommaren när jag satt på tåget imorse.
Han kanske ska jobba i GBG i sommar väldigt mycket, så vi funderar på att flytta ner någon månad. Det låter ju inte helt fel :) Liseberg och kanske till och med träffa Linnéa :) det vore skojjs, och bo på Hotell har jag aldrig gjort, bara utomlands. Vi ska ju till Venedig också, (HOPPAS) eller utomlands till Grekland, Turkiet eller så (men det är nog bara en dröm från min sida)

Dagens:

+ Går till Denise <3

- Går till mina besvär

Smärta

Aj, aj ,aj!
Jag har haft ont i hjärtat ända sen i fredags! och det går inte över. Jag blev väldigt rädd idag i skolan när det började göra så ont att jag inte kunde stå på mina egna ben, så jag och Anna tog oss till Huddinge Sjukhus, akutmottagningen. Fick betala 120 kr för besöket =/ dom gjorde EKG test och stack mig i armen och massa, men självklart var det inte något fel på mig, frisk som en nötkärna. Finns det någonting värre än att ha förbannat ont men inte få veta vad det är? Ska iallafall till vårdcentralen på onsdag och göra fler tester, det är mycket som inte står rätt till i min kropp just nu.

Jag och Anna tog en sväng till Stockholm efteråt, åkte en jävla massa bussar =) det var ju inget fel på mig så varför skulle jag åka hem? Men det får jag lida av nu, jag har så fruktansvärt ont, och jag börjar dessutom må illa. Är ensam i lägenheten och är lite rädd, jag menar, tänk om det händer någonting? Jag har inga pengar på mobilen! Det är ändå hjärtat jag har ont i, det är ju inte det bästa!

Minst 2 pendeltåg till Södertälje var innställda idag! vad är det för fel på SL? Dom ropar i högtalarna "Vi beklagar detta" som om alla skulle bli glada sen? Dessutom höjer dom priserna på SL korten, men det är nog Moderat-jävlarnas fel som höjer priserna på allt de kan komma på! Skjut Reinfeldt!

Jag har bara ätit en macka och en cheesburgare idag, jag borde vara hungrig, men jag vet inte om jag är det. Det gör så ont i hjärtat att jag inte kan känna av det, men ska nog slänga i mig någonting sen.
Har inte druckit tillräckligt med kaffe idag så därför mår jag extra dåligt!

Jag är rädd, och jag har ont...


Dagens:

+ Går till Huddingesjukhus trevliga personal!

- Går till oförklariga smärtor!

Melodifestivalen

Hej!
Jag måste få köra min egna tradition som (schlager-bög) och kommentera årets Melodifestival!  Det är ju inget nytt att Sverige har tappat vad melodifestival är, det ska vara schlager låtar, FAN inte ballader, men ballader är tydligen mer poppis, hur tänkter svenskar? Vi är nog fan störda i huvudet! Amy Diamond och Christer Sjögren kom vidare förra Lördagen. För att kommentera så håller jag med folket om Amy, för hennes låt var riktigt bra, visst, hon låter barnslig och är ung, men det är låten som räknas, och det var en SCHLAGER låt =) Det är jag glad över! Men Christers låt? I Love Europe? Sämsta låttexten jag har hört! och så är det "mormormusik", jag loovar att alla äldre människor satt hemma och röstade för kung och fosterland!
Herregud, vart är festivalen påväg?


Igår trodde jag att det var självklart att Carola och Andreas skulle gå vidare direkt till finalen, men vad hände? Jo, Sanna Nielssen gick vidare med en jävla BALLAD?! jag förstår mig inte på folket! Hur man kan rösta så mycket på en ballad? Det här är Schlager, idioter! Men man märker ju hur seriösa folk är, jag menar Kebabpizza-låten kom långt, inte ens Svenskar är så dumma att vi röstar på dom, eller? Olas låt sög och den kom ju faktiskt bara till andra chansen, med Carola och Andreas. think that's okay? Men vilka var det som vann med Sanna? Två grymt fula tvillingar som sjöng en skitdålig låt, What tha Fuck? Mina föräldrar hejade på dom, men Jag fattar inte, vi kan lika gärna lägga ner hela skiten! eller? är det någon id'e?

Melodifestivalen - Balladfestivalen !

Nu dricker jag iallafall kaffe framför datan och lyssnar på nerladdade melodifestivaen låter.
Amys låt är bäst av dom jag har, det går inte att få ner Carola och Andeas låt än, sug.
Snart ska älsklings vovven hem med pappa och Eddie, då blir jag ensam och det blir mer städning. Petra kommer över snart, kanske blir der fler som kommer!

Ett stort plus till kvällen igår! Riktigt roligt
Vi slötittade på Melodifestivalen, sen drog vi igång SingStar!
Sjööng som aldrig förr, och jag slog Eddie! Det är jag stolt över <3
Katta kom över, fler och fler folk kom över och det var bara allmänt roligt!

Sen när vi kom hem var det bara att sova
ikväll blir det Wallander - Bröderna med Jonne <33

Dagens:

+ Går till gårdagens SingStar!

- Går till Svenska folket!


Härlig Lördag!

Härligt skön dag idag!
Gick upp vid 12 efter att ha kramats med pojken, Kokade kaffe, drack de, och åt en macka! Efter det skulle vi hämta Lipton (Hund) hemma hos mamma och pappa, sen blev det till att städa en del hemma, jag städade Badrummet noggrannt! Nu ska det inte behövas på ett bra tag! Skänns alltid skönt när man känner att man har gjort någonting! Dammsög och städade köket och vardagsrummet också :) Jonne fick då för sig att vi skulle åka till STOPP och panta alla burkar och flaskor. Så vi gjorde det och köpte Dipp och grönsaker till Melodifestivalen ikväll, allt det ska vi skölja ner med Öl ;D

Efter att vi har ätit middag vilket blir snart (hoppas jag, för jag är hungrig) så ska vi gå en långpromenad med Lipton :) I skogen, ser fram emot det! Sen drar vi över till Robin och dricker öl till Melodifestivalen :)

Skön dag, förutom att jag har gått runt och varit allmänt jättesnuvig hela dagen, och har snytigt mig och nyst helaa dagen, gör det fortf =( Anntingen är det min allergi mot Formhadelyd eller så är det "pollen" som alla säger redan är påväg! (det är förövrigt jäävligt konstigt)

Har inte träffat någon kompis idag förutom Jessica ett litet tag, känns som om jag borde hälsa på någon av dem senare !
Igår var Anna här btw, vi redigerade ihop en Dialog som vi hade som uppgift i skolan :)

Just nu sitter jag och fuskar medan jag väntar på maten ;P
med Cola Light och lite goodis <33 Det är väldigt gott ska ni veta ;)

Dagens

+ Går till ölen ikväll och Spaghettin och köttfärssåsen som är påväg :)

- Går till min "allergi" eller "snuva"


Tack, Mamma <3

Mådde ju inte så bra igår.
Men tack vare min underbara mamma så mår jag bättre!
Jag bertättade hela historien om min ångest och saknad för henne.
Hon sa att om jag och Jonne skulle frytta ner till Växjö så skulle vi bo där i ungefär ett halvår, sen skulle Jonne vilja flytta hem igen, och vi skulle bråka, bryta upp, och jag skulle flytta hem igen. jag tror att jag håller med henne. Hon sa också att det finns alternativa Film/Tv kurser efter gymnasiet, betalkurser (EJ högskola) som hon är beredd att betala för :) jag blev så lycklig, äntligen har jag någonting att se fram emot :)

Ganska seg dag i skolan, och jag kunde inte vara med och bada med klassen imorse för min bikini överdel gick sönder =/ typiskt mig!
Fick bra resultat på svenska uppsattsen, och hade en rolig sista lektion.

I södertälje träffade jag sen Jonne.
Vi åkte och storhandlade på Willys, sen blev det MC donalds =P
Jonne överaskade mig genom att åka till södertälje Katthem med mig :) blev så glad!
Vill så gärna skaffa en till katt, vi har Puma nu och jag vill ha en Panter också =)

Nu ska jag diska, oooorkar verkligen inte, suuug =(

Dagens

+ Går till Betalkurserna och Min mamma <33

- Går till Disk

Film/Tv gymnasiet - min dröm

Jag vill tillbaka.
Sitter i skolan nu och är allmänt fundersam och ledsen.
Pratade med syon om att ändra konceptet på linjen, men det går bara att göra till en viss grad. Jag kanske blir lite nöjd, men det kommer aldrig bli som jag vill ha det
Hatar upplägget på den här linjen, jag vill tillbaka till växjö, tillbaka till Film/Tv gymnasiet!

Men jag har ju Jonne, min underbara pojkvän som jag inte vill offra för en sån här sak.
Älskling, kan vi inte flytta du och jag, ner till Växjö, ner till Småland?
Det finns en liten chans att vi kan det, men den är så läskigt liten.

Jag saknar skolan så mycket att jag skriker inombords.
Jag vill inte skylla på min pojkvän, men det är därför jag går här, i Huddinge.
Jag klarade inte av ett liv ensam, utan Jonne, nere i växjö. Jag flyttade hem.
Nu är det min största FLOPP i livet, att jag flyttade hem, eller möjligtvis att jag ens började där. Hade jag aldrig börjat där så hade jag varit glad nu, här, på Huddingegymnasiet, på Medialinjen. Men så är det inte. Jag vill kunna säga "That's life" men jag har inte mage till det.

Var iallafall och filmade Jonne när han dömde hockey i ishallen igår.
Var med Anna och Petra (Tack för sällskapet) vi hade rätt så kul =)
Det var då jag började tänka på allvar. På vilken dålig kamera jag hade (som jag hade lånat från skolan) och på hur det hade varit om jag hade filmat med Film/Tv gymasiets kameror.
Waaaaay much better!

Jag är hungrig BTW och vill bara gå och äta, och ta en kaffe efter.
Det skulle sitta fint =)

Sluta med cancerpinnar går inte så bra som jag hade hoppats på heller.
När jag mådde som sämst (för en halvitmme sen) så gick det som det gick.
Nya tag, IGEN!

Ikväll blir det LOST med familjen - Mys =)

Dagens:

+ Går till Lost ikväll!

- Går till Min ångest när det gäller skolan!

Ljudmedia?!

Jag är så sjukt jävla less på att vi har ämnet "ljudmedia" i skolan!
Det finns ingen som helst anledning till det, man lär sig ljudteknik på rörlig bild!
Det är så pass tråkigt att jag inte ens vill gå på lektionerna, och då är det illa!
Anna och jag tjurade över det halva dagen i skolan, ungefär =/

har druckit fyra koppar kaffe idag och är inne på min femte, alldelles lagom =)
Att sluta med cancerpinnar går sådär alltså - är så sjukt sugen! Det känns hopplöst ibland...

Gick och klippte mig när jag kom in med tåget, det blev bra och jag är nöjd, förutom att min nedrans lugg irriterar i ögat, men det är väl en vanesak tror jag =S Måste färga det också, men pengarna tar ju slut så förbannat fort!
Ingen har mejlat angående sommarjobb heller, kasst! Förstår inte varför jag ens anstränger mig =/

Jag är inte speciellt social med Katta som ligger på min soffa just nu, men hon får skylla sig själv, det var ju faktist inte meningen att hon skulle komma från början =)
Älskling och Katta sitter i soffan och glor på Cops...kuuul vaa?


Dagens:

+ att jag tog mig tid att klippa mig idag, äntligen!

- LJUDMEDIALEKTIONERNA!
 

Uppmärksamhet - stör mig

Jag är väääldigt bra på att tänka för mycket bakåt.
Det har jag gjort en hel del idag, det handlar förståss mest om mig och Jonne.
Om alla bråk vi har haft (på fyllan). faktum är att vi inte bråkar mycket i nyktert tillstånd!
Därför har vi nu trappat ner på drickandet tillsammans, och det är väl bra?
Jag måste sluta tänka bakåt, fan, man mår inte bra av det!

Har ätit Pizza och Toast idag, känner mig tjock som en GRIS. =(
Det gör jag alltid när magen kurvar ihop sig när jag sitter ner, det är så GROWS!

Skulle ha hängt upp tvätten, men det glömde jag (eller så ville jag glömma det)
Nu väntar jag bara på att Jonne ska komma hem så att vi kan se Wallander - Byfånen.
En av mina favorit-Wallander.

Två personer stör mig i mitt liv just nu, och jag mår inte bra utav det.
Den ena skriker bara efter uppmärksamhet
Och den andra är en det-är-så-synd-om-mig-person
Lärarna i skolan tycker att det är sååå synd om henne, när hon i själva verket bara tar tillfället i akt!
Hur orkar man vara en sån person?! och varför bryr jag mig så mycket?

Dagens:

+ Går till Katta som räddade min dag genom att vara med mig!

- Går till irriterande personer som är ute efter uppmärksamhet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0